Locatie

Zelf geen locatie voor jullie bruiloft, familiefeest of ander event? Geen probleem, want wij werken samen met een aantal locaties.

Amersfoort

festival bruiloft op landgoed Dutch Biz

Landgoed Dutch Biz uit Amersfoort. Dutch Biz is een prachtige event locatie midden in de bossen van Amersfoort. Met de sfeervolle beleving die Het Rijdend Avontuur met zich mee brengt en met de professionele catering van Dutch Biz zorgen wij samen voor een onvergetelijke dag.

retro lounge ingezet voor een tuinfeestĀ 

Hilversum

Het haventje van Hilversum in het Gooi. Het Rijdend Avontuur staat pal aan het water waar jullie kunnen genieten van de unieke sfeer die Het Rijdend Avontuur met zich mee brengt. Heel bijzonder is, is dat je vanuit daar zo kan wegvaren met een van de bootjes van Elite Services of aan kan meren met jullie eigen boot?! Daarnaast kan restaurant Dudockx (de buren) de catering en dranken verzorgen. Deze combinatie maakt jullie dag tot een prachtige en unieke beleving.

HRA retro lounge aan de haven in Hilversum

Prachtig mooie locatie voor een familie of bedrijfsfeest aan het haventje van Hilversum. Het is mogelijk om hier jullie eigen feest te organiseren en een bootje te huren van Elite Services. Catering, drank, barbeque? Alles is mogelijk bij Het Rijdend Avontuur.

Wolvega

Liever meer iets landelijks? Dat kan ook op boerderij De Linden in Oldeberkoop dicht bij Wolvega. Misschien iets verder weg, maar de rust en ruimte die je daar mag ervaren laat je de auto rit direct vergeten. Deze locatie is meer geschikt voor familiefeesten en/of boeren bruiloft. Overnachten kan in een tent of in het gastenverblijf. Daarnaast behoort een boeren lunch of een barbecue ook tot de mogelijkheden. Tot slot kan ik jullie verklappen dat er genoeg boerderijdieren zijn die de kinderen een hele dag bezig kunnen houden.

familiefeest

Prachtige locatie voor een familiefeest, tuinfeest, vriendenfeest of bruiloft op de boerderij in Oldeberkoop.

OFFERTE AANVRAAG

Vrijblijvend!

Bedrijfsnaam*

Voornaam*

Achternaam*

Adres

Postcode

Plaats

eMail*

Telefoon*

Evenement*

Datum*

Tijd van*

Tijd tot*

Locatie
Locatie 1Locatie 2Locatie 3Eigen locatie

Aantal Gasten*

Catering*
GeenKoffie/TheeFrisBier/WijnSterke DrankNootjes/ChipsKoude HapjesWarme HapjesMaaltijdZoetBBQ

DJ Gewenst
JaNee

Stroom Aanwezig
JaNee

Type Ondergrond voor de bus/lounges

Omschrijving*

Bijlage*

©2019 Het Rijdend Avontuur | Design MaltaCode | Algemene Voorwaarden