Made by Dave mantel

Eten en Drinken

Eten en drinken staat bij ons hoog in het vaandel! Wij serveren alleen biologische en (h)eerlijke producten. Kom bij ons in de lounge zitten in een luxe sofa of in een hangstoel. De lounge is 69m2 groot dus er is genoeg plek! Natuurlijk ben je ook van harte welkom in de bus. Binnenin hebben we twaalf plekken beschikbaar. Blijf lekker zitten en bestel één (meerdere mag natuurlijk ook;)) van de volgende producten: Bio appelsap en sinaasappelsap van Schulp, Earth water, Fritz Kola of Fritz Limo. Heb je trek in iets warms? Bestel dan Earth thee, VERSE muntthee, VERSE gemberthee (lekker met honing, kaneel en verse limoen), warme choco, Earth koffie, cappuccino, koffie verkeerd of espresso.

Borreltijd? Dan gooien wij de tap open en kun je genieten van biologisch bier van Gulpener of bio wijn van Oveja Negra (rood, wit of rosé). Heb je iets te vieren of is het altijd feest? Dan hebben wij heerlijke koude prosecco in huis.

Bij drinken hoort natuurlijk ook eten. Wij hebben geen keuken in de bus maar dat is voor ons geen probleem. Inmiddels hebben wij al met diverse cateraars gewerkt; Italiaans, Spaans of gewoon Hollandse hap. Maar ook mama’s cupcakes, oma’s gehaktbal of papa’s pancakes.

Heb jij interesse om met ons de catering te verzorgen? Dat kan natuurlijk ook! Zo lang  alles maar bio en/of (h)eerlijk is! Mail en/of bel ons en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

DJ's bij HRA

Het Rijdend Avontuur gaat zelden op pad zonder muziek. Wil je een feestje bouwen of gewoon lekker chill, luister dan naar de fijne tunes op soundcloud van;

Tiekie
Gysèle
Nebbes

Biografie

Al van jongs af aan zijn deze dames bezig met muziek. Alle drie opgroeiend in een muzikaal nest, waar ouders, broers en zussen het muzikale voorbeeld gaven, kon het niet anders dan dat zij zelf ook dit pad zouden volgen. Toen zij elkaar leerden kennen, volgden er al gauw een wekelijkse muziekavond. Elke woensdagavond stond nieuwe muziek ontdekken, dj sets beluisteren en platen draaien en mixen centraal. Ze inspireerden elkaar met hun verschillende muziekstijlen en leerden de kunst van het mixen. Disco, 90’s of deephouse; als het maar swingt, ze hebben het allemaal in huis. Ze draaien voornamelijk met vinyl, maar ook digitaal vinden zij goed hun weg. Kortom; de mogelijkheden zijn eindeloos en feest is gegarandeerd!

Wesley Roberts: Biografie

“Home is where House is!”
De favoriete quote van Wesley Roberts.
Geboren in Amsterdam in 1988 toen house muziek begon te groeien in Nederland en staat achter de decks sinds 2008. Na het spelen van toen nog commerciëlere house stijlen vond hij zijn plaats in Studio 80 in 2012 en werd verliefd op de undergound scene en op de diepgang die house te bieden heeft.

Met zijn liefde voor vinyl, diversiteit in mixen en zijn platencollectie die steeds verder groeit in de richting van minimal, house & tech house klimt Wesley stap voor stap verder in deze wereld. Met onlangs het goedlopende concept in De Club Up: Cats & Dogs en andere avonden te hebben gedraaid in Sugar factory, Club NL en AIR gaat het Wesley goed af.

Wat Wesley betreft draait muziek om gevoel en emotie en daarom streeft hij er altijd naar om de mensen de waanzinnigste avond ooit te laten beleven. Niet voor niets dat hij altijd met een grote glimlach achter de decks staat.

DJ Yarun

draait vooral op dansfeestjes als PLAYditation, Chocolate Club en Ecstatic Dance in Club Lite, feestjes met een bewust karakter. Voor mij zit de magie van het draaien in het dynamische spel tussen DJ en dansers, ik vind het leuk om te spelen met geluiden en sferen.

De muziek die ik draai heeft zijn wortels in alle uithoeken van de wereld. Een mix van o.a shamanistische en tribale geluiden verweven in bombastische electronische muziek. Ik houd van helende muziek die binnen komt, muziek met krachtige energie, diepe beats en meeslepende harmonieën die lichaam en geest uitnodigen om te dansen en los te gaan.

Mogelijkheden

Onze doelstelling is om projecten met een maatschappelijk en/of cultureel doel te laten plaatsvinden bij Het Rijdend Avontuur. Projecten kunnen binnen en buiten uitgevoerd worden. Wij bespreken altijd tot in detail met de projectleider hoe hij/zijn/hen de opstelling van het project wilt hebben maar natuurlijk ook het financiële aspect.  Win win situaties creëren is hierbij ons motto!

Wij zijn mobiel! Wanneer jij ons wilt gebruiken als locatie kun je ons naar jou toe laten komen! Tevens denken wij graag mee met bijvoorbeeld bedrijfs/familie uitjes, kinderfeestjes of andere speciale gelegenheden. Echter, wanneer het echt jouw project is zullen wij hierin zoveel mogelijk het avontuur met jouw idee samen laten rijden.

Een ander motto is snelle en goede communicatie. Wanneer je contact met ons opneemt kun je er vanuit gaan dat wij jou met max. 24 uur terug bellen/mailen. Tot in de bus!

Uniek

Uniek is…. Je droom achterna gaan!

Het Rijdend Avontuur is niet zomaar een bus. Maar een echte Crown Clark uit 1969. Oftewel een Amerikaanse schoolbus van 11 meter lang. Omgebouwd tot iets zeer unieks!

Ben je geïnteresseerd in een een samenwerking met ons en wil je gewoon even een kijkje nemen in de bus om het avontuur alvast te beleven? Neem gerust contact met ons op zodat wij een afspraak met elkaar kunnen maken.

Tim de Vries

Tim de Vries

Trotse eigenaar van Het Rijdend Avontuur

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role

Lorem Ipsum

Lorem Ipsum

Company Role