Samen aan het stuur

StuurHet Rijdend Avontuur is een onderneming. Een onderneming die iets goeds wil bijdragen aan deze wereld. Door aandacht te vragen voor duurzaamheid. In woord en daad. Door kinderen een mooie middag te bezorgen. Ook kinderen voor wie dit niet vanzelfsprekend is. Door een ontmoetingsplaats te zijn voor mensen voor wie sociaal, duurzaam en innovatief ook termen zijn met inhoud.

Dit is een manier van ondernemen die de toekomst heeft. Daarvan is Het Rijdend Avontuur overtuigd. Duurzaamheid is immers ook een economisch begrip. Het starten van een onderneming is echter een avontuur op zichzelf. Daarbij is hulp welkom. Daarom ondersteunt Stichting De Bus Het Rijdend Avontuur bij zijn missie. Stichting De Bus zal waar nodig de niet-commerciële activiteiten van Het Rijdend Avontuur financieel ondersteunen.

Je kunt mee op avontuur. Aan het stuur nog wel!

Bijrijder – voor 25 euro stap je al in. Een laagdrempelige manier om Het Rijdend Avontuur te laten vertrekken. Voor dit bedrag ontvang je de nieuwsbrief, twee bioscoopkaartjes voor een filmvertoning in de bus en een korting van 50 procent op een poppenkastvoorstelling met een versnapering van Just Nuts.

Monteur – voor 50 euro zit je al aan de knoppen. En weet je als geen ander wat er bij komt kijken om een Crown Clark Schoolbus op de weg te houden. Uiteraard ontvang je ook de nieuwsbrief en twee bioscoopkaartjes. Hier hoort ook een drankje naar keuze bij en een versnapering van de Hofwebwinkel.  Een monteur krijgt bovendien een zak koffie van Dutchbeans.  Goede koffie houdt een monteur wakker en wordt geleverd door Dutchbeans. De partner van Het Rijdend Avontuur.

Navigator – voor 100 euro wijs je ons de weg. Naar avontuurlijke bestemmingen. Dat levert natuurlijk ook een echt ritje op. Je mag als bijzondere gast een keer mee op pad. Er mogen ook twee kinderen mee en als zij willen kunnen zij Het Rijdend Avontuur busrijbewijs halen! Ze krijgen dit direct mee naar huis. Met onderweg een paar heerlijke drankjes en een lekkere snack. Vertrekpunt zal de NDSM werf zijn in Amsterdam Noord. De rit duurt ongeveer een half uur. Maar de navigator verdient bovendien een heerlijke fles wijn voor als de bus al lang weer in de garage staat. Een biologische wijn van onze partner Natrada natuurlijk!

Chauffeur – voor 500 euro zit je aan het stuur! Nieuwsbrief, twee kids bioscoopkaartjes, versnaperingen en verschillende drankjes en een T-shirt zijn hierbij standaard. Dit geldt ook voor de eerste drie bezoekjes aan Het Rijdend Avontuur. Inbegrepen is het enige echte HRA rijbewijs voor kinderen (2x). Maar net als de navigator kun je ook een keer mee met de bus. Vertrekpunt is de NDSM werf in Amsterdam Noord. Daarnaast krijgt je een wijnproeverij voor twee aangeboden door onze wijnleverancier. Ook doneren wij 25 euro aan de stichting Metakids! Omdat je ons helpt, help je anderen ook!

Overmaking van deze bedragen kan rechtstreeks naar Stichting De Bus, op rekeningnummer NL62TRIO0197765335. Vermeld hierbij  je naam en email adres. Uiteraard zijn ook andere bedragen welkom. Wanneer deze groter zijn dan 500 euro, of wanneer je denkt aan sponsoruitingen op de bus, bijdragen in natura of andere manieren van samenwerking, vragen wij je contact met ons op te nemen via het contactformulier.

Donaties aan Stichting De Bus zijn aftrekbaar van de belasting.

Inschrijving sluit op 1 september 2014

Zodra je bent ingestapt, heb je recht op alle leuke dingen die Het Rijdend Avontuur als tegenprestatie aanbiedt.

Hartelijk dank voor het instappen en het vertrouwen in het Het Rijdend Avontuur!

Het bestuur van Stichting De Bus en het team van Het Rijdend Avontuur