We zijn al jaren vrienden en al jaren dromen we ervan om samen te kunnen werken. Nu is het zover… op Koningsdag 26 april. Mag ik aan jullie voorstellen; Passione Culinaria van Luca Albano uit Doetinchem.

Passione Culinaria; waar koken een Italiaanse beleving wordt!

Culinaire passie, koken met passie. Dat is waar het om draait bij Passione Culinaria. Ik breng met liefde een stukje Italië, het land van mijn herkomst, bij u op tafel. Even weer genieten van de heerlijke geuren en smaken uit uw favoriete vakantieland… even terug naar dat onvergetelijke vakantiegevoel.

Wij verzorgen de catering voor uw receptie, jubileum- of familiefeest op een heel unieke, eigen wijze. Alles is mogelijk, van een simpel maar overheerlijkItaliaans hapje tot een workshop of zelfs uitgebreid zes gangen diner. Onze diensten zijn maatwerk; u vertelt hoe u het wilt en wat u wilt, wij zorgen ervoor. Graag komen we bij u langs om uw persoonlijke wensen te bespreken en samen een plan te maken. Want echt lekker eten is heel persoonlijk. Op basis van het gesprek en uw wensen maken we geheel vrijblijvend een passende offerte voor u. Lekker en vers hoeft niet duur te zijn. Maatwerk ook niet. We spreken van tevoren een vaste prijs met u af, zodat u weet waar u aan toe bent.

Wij brengen een ongedwongen Italiaanse sfeer en kennis van koken en Italiaanse streekproducten mee. Bovendien zult u merken dat wij niet houden van half werk; alles is tot in de puntjes verzorgd, tot en met de afwas aan toe!

Verras en verwen uw gasten met een stukje authentiek Italië. Ze zullen er nog lang van nagenieten!

Bezoek onze site; www.passioneculinaria.nl