Over…

Info
Het Rijdend Avontuur is een originele ontmoetingsplek met intiem podium voor bijeenkomsten op locatie. Dit vanuit een omgebouwde Amerikaanse schoolbus.

Missie

  1. culturele en zingevende programmering
  2. duurzame en eerlijke producten
  3. ontspannen en sociale uitstraling

Het Rijdend Avontuur wil op een eerlijke, innovatieve en verantwoordelijke manier ten opzichte van mens en aarde een plek creëren waarbij film, muziek, theater en horeca op een uitdagende, creatieve manier in elkaar overvloeien.

Biologische producten, fairtrade of streekproducten vormen hierbij een rode draad.

Daarnaast ondersteunen we goede doelen, zoals in 2014 stichting Metakids. We bieden mensen die verder van de arbeidsmarkt af staan de kans weer te integreren in deze arbeidsmarkt door middel van een samenwerking met Het Rijdend Avontuur. (zie b.v. the colour kitchen Amsterdam).

Bedrijfsprofiel
In een stijlvol omgebouwde Amerikaanse Crown Clark schoolbus uit 1969 is altijd een espressobar, wijnbar en een assortiment van duurzame en eerlijke producten aanwezig. Daarnaast herbergt Het Rijdend Avontuur, afhankelijk van de vraag van de samenwerkingspartners of opdrachtgevers een filmhuis, een theater, een poppenkast, lounge, een DJ en/of diverse cursussen of activiteiten, bijvoorbeeld yoga, schilderen, wijnproeverijen of barista workshops.

Stichting De Bus

Naast Het Rijdend Avontuur  is een stichting opgericht. In de oprichtingsakte van Stichting De Bus staat diens doelstelling als volgt omschreven:

  1. Het Rijdend Avontuur (een uniek verbouwde Amerikaanse schoolbus) te ondersteunen bij het realiseren van zijn drieledige missie; een culturele en zingevende programmering, met duurzame en eerlijke producten en een ontspannen en sociale uitstraling.
  2. Het verrichten van alle verdere handelingen die met deze doelomschrijving in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

De stichting tracht haar doel onder meer te verwezenlijken door het inhuren van Het Rijdend Avontuur, fondsenwerving, advisering en vergroting van naamsbekendheid van Het Rijdend Avontuur.

Voorzitter: Martin Waser
Penningmeester: Peter van IJzendoorn
Secretaris: Marcel Beukeboom
Algemeen lid: Tim de Vries (Wie is Tim?)

 

 

 

IMG_7931

 

Het-Rijdend-Avontuur  komt eraan!!