Beste Busvrienden,

Eindelijk een beetje bij gekomen van Koninginne uuhhhh Koningsdag? Voor ons was het een bijzonder mooie kick-off. De bus werd aanschouwd alsof de Koning en de Koningin stonden te poseren… Iedereen was razend enthousiast! Hierdoor hebben wij nog meer zin gekregen in het volgende evenement, namelijk: Het Hemeltjelief festival op de NDSM Werf. Op donderdag 29 mei kunnen jullie al vanaf 11:00 bij ons komen buurten om een kop koffie of thee te komen drinken, een fris frisje of een gezond bi ba bio sapje.

Wanneer de ouders toe zijn aan een ‘ selfie’ momentje bij ons in de lounge of in de bus, kunnen de kinderen in de tussen tijd Het Rijdend Avontuur Busrijbewijs halen. De kinderen mogen in de cockpit en worden ondertussen overhoord en begeleid naar hun busrijbewijs. Deze krijgen zij meteen mee met een polaroid foto.

Het Hemeltjelief festival is een festival voor jong en oud. Tot 18:00 vinden de kinderactiviteiten plaats. Het festival duurt tot 23:00 en daarna kunnen de bezoekers van min. 18 jaar door naar de after party in het Noorderlichtcafé

Voor meer informatie: http://www.hemeltjelieffestival.nl/

Pssssst! Kinderen tot 12 jaar zijn gratisssss…

Hemeltje