Goede doelen

Het Rijdend Avontuur: Transparant en maatschappelijk ondernemen.

Uiteraard willen wij dat Het Rijdend Avontuur succesvol is als onderneming. Wij vinden het echter ook erg belangrijk hen die wat verder van de arbeidsmarkt afstaan een podium te kunnen bieden bij Het Rijdend Avontuur. Als gast, maar ook als medewerker.

In de praktijk houdt dit in dat wij ruimte willen scheppen voor jongeren en/of ouderen met een handicap of andere beperking. Wij zijn een jonge onderneming en zullen daarom ook moeten onderzoeken hoe wij dit op een prettige en verantwoorde  manier kunnen doen. Heb je een tip? Laat het ons horen!

Daarnaast is er het D.G.I.P. (direct goodwill invest project).

Omdat wij zelf ondersteund worden door onder meer stichting De Bus en haar bestuur, willen wij met het D.G.I.P iets terug doen voor anderen. Een onderdeel van Het Rijdend Avontuur is dat er altijd een, twee of een club mensen als vrijwilliger werkzaam zullen zijn bij Het Rijdend Avontuur. Uiteraard om met vereende krachten het avontuur rijdend te houden. Maar ook om met elkaar weer anderen te helpen. Voor elke vrijwilliger  zal 20 euro per gewerkt dagdeel gestort worden op de rekening van een goed doel.

Stichting Metakids doet onderzoek naar kinderen met een stofwisselingsziekte. In 2014 zal voor elke vrijwilliger die Het Rijdend Avontuur ondersteunt direct bijgedragen worden aan dit goede doel.

Ben je geinteresseerd om als vrijwilliger bij ons te komen werken, of weet je een goed doel waaraan Het Rijdend Avontuur zou kunnen bijdragen? Neem contact met ons op via het contactformulier op deze website of kom eens langs bij onze mooie bus voor een kennismaking.