Ik dacht dat ik wel een chocola-kenner was, maar toen ik Frank Tillemans ontmoette van www.bovettibio.nl wist ik meteen wat ik al die tijd gemist had. Ik ga voor lekker en meer. Niet alleen de chocolade repen zijn te vinden bij Het Rijdend Avontuur, maar ook de choco pasta wordt gebruikt als topping bij de crepes. Hieronder lees je wat dat meer inhoud.

Bij Bovetti geven wij graag extra aandacht aan de totstandkoming van onze producten. Daarom maken wij ze handmatig, met alleen biologische ingrediënten, dus géén E-nummers, en zorgen we ervoor dat het tegen een eerlijke prijs gebeurd. Wij kiezen alleen voor de beste kwaliteit en gebruiken alleen natuurlijke bestanddelen.
Bekend om onze chocolade met bijzondere toppings en verpakking, bieden wij pure chocoladerepen met ten minste 73% cacao, glutenvrij en zonder soja lecithine.

Probeer het eens en laat ons weten wat je er van vindt?