OPEN-SOURCE 
Beyond wordt georganiseerd door een veelvoud van creatieve communities uit binnen- en buitenland die het tegenovergestelde neer willen zetten van wat Nederlandse festivalbezoekers gewend zijn. Ze hebben zichzelf ten doel gesteld zoveel mogelijk nieuwe verbindingen mogelijk te maken. Er is daarom niet gekozen voor één leidende muzikale stroming of doelgroep, maar juist de ontmoeting tussen een zo divers mogelijk palet van visies, smaken, stijlen, activiteiten en mensen. Beyond is een open-source initiatief, en iedereen kan dus meedoen. Bezoekers betreden bewust een wereld van verwarring waarin ze zelf hun nieuwe realiteit scheppen zoals ze maar willen, samen met elkaar en de omgeving.

beyond betekenis

willen daarom ieder jaar, meer, groter en meer bekende namen. Wij willen ze juist uitdagen om zelf de volgende stap te zetten: door niet alleen het evenement te consumeren, maar er zelf onderdeel van te zijn. Beyond gaan dus. Tot nu toe moest je daarvoor naar het buitenland, en wij vinden het hoog tijd dat dit nu ook in Nederland gebeurt”

Het Rijdend Avontuur staat samen met Natural Yoga van Noelle Sterk op (anti festival) Beyond. De bus…de lounge….een sap bar…yoga….massages…vrienden en vriendinnen…alles komt samen op onze bijzondere vrienden plek op 16 mei op BEYOND!